Najnovšie recenzie zo sekcie Vzduchovky
Spokojný odporúčam
- Skvelý výzor,presnosť
- Vôľa v nožičkách
Celková spokojnosť
- kvalita spracovania - celokovové telo
- kópia ostrej zbrane
- možnosti doplnkov
Velka spokojnost, dobra cena/kvalita
- Vynikajúca presnosť aj na dlhé vzdialenosti so slugmi a diabolkami 2.2g
Jednoduchá a presná vzduchovka pomer cena kvalita super.
- Som spokojny
Špičkovo spracovaná a presná zbraň. Tažko zohnať niečo lepšie.
Dobrá kvalita za prijateľnú cenu, dobra skladovatelnost.
- Pekne spracovaná pištol.
- Horšia manipulácia pri zatáčaní co2 bombičky. Je tam klasický šrób. Imbus by bol lepší.
Daisy 415 CO2, kal. 4.5 mm patrí skôr do kategórie športových vzduchových pištolí vzhľadom k celoplastovej vonkajšej konštrukcii určenej pre výcvik juniorských športových strelcov začiatočníkov. Celková konštrukcia je značne jednoduchá a v podstate jednorázová ,bez väčšej možnosti údržby vnútorných dielov.
Produkt som si zakupil preto lebo som dva roky tuzil po impactu a tesim sa ze mi pride na ucet 1580 diaboliek co znamena ze budem mat zlavu na dalsi nakup co ma velmi potesilo odporucam nakupovat na Balistas.sk
- silna a presna
- Rychle dodanie, vyborna komunikacia
Produkt zodpoveda presne tomu, co som chcela, po vyskusani super funguje
Som velmi spokojna
Spolahliva presna puska.
- fantasticky pomer cena / vykon, v tejto cenovej kategorii
- vzduchovka je mozno trochu hlucnejsia, aj s pribalenym "tlmicom"
za 30 rokov co sa venujem vzduchovkam som uz vyskusal hadam vsetko, takze "nakoniec" som chcel nejaku klasiku, nie bullpup, nie ziadne "techno" ale nejaku "normalnu" bolt action (mauzer zaver) vzduchovku s optimalnym vykonom bez nejakeho extra ladenia a tu sa realizuje vsetko co som chcel / ocakaval, navyse dve podstatne veci, nie celkom obvykle v tejto cenovej kategorii, premiova hlaven od firmy LW a integrovany regulator, takze velky palec hore! par nastrelov len potvrdzuje videa z YT, kde je prezentovana skvela konzistencia vystrelov v kombinacii s fenomenalnou presnostou, takze za mna VELKA spokojnost!
Vzduchovku som ešte netestoval, recenziu môžem poskytnúť neskôr, ďakujem
Splnil, čo som očakával
- Vyzera dobre, je relativne lahka.
- Je velmi nepresna, nenastavitelne mieridla, manualna poistka...
- To som dostal, čo som objebnal
Zobrazujem 21 - 40 zo 58 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 Ďalšie »